Mavi din serialul "Dragoste si ura", eroina unui videoclip spectaculos! Iata cat de mult a rezistat frumoasa actrita Burcu Kiratli la filmarile realizate sub apa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2018, 15:10
video Foto(4)

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Desi a trecut de curand prin momente dificile priciunuite de despartirea brusca de fostul ei iubit Polat Sadunoglu, Burcu Kiratli a demonstrat tuturor ca este o femeie puternica si ca a reusit sa depaseasca clipele dificile.

Cu un look total schimbat, tinute sexy si alura de "fata rea", Burcu Kiratli a avut o aparitie uluitoare, o atitudine rebela si a marturisit ca adora sa traiasca spontan, dand de inteles ca este suficient de puternica pentru a depasi momentele dificile din viata personala.

Iar zilele trecute, Burcu Kiratli a publicat pe contul ei de socializare un clip video inedit. Aceasta a fost eroina unui videoclip realizat pe muzica unei celebre artiste din Turcia, Ajda Pekkan, in varsta de 72 de ani, iar fimarile s-au desfasurat si sub apa. Burcu Kiratli a fost extrem de incantata de tema clipului si a acceptat cu placere sa filmeze, punandu-si in valoare si calitatile sale de innotatoare experimentata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.