Povestea romanului care a strans o avere de 30 de milioane de dolari dupa ce a emigrat in America! "In august stau toata luna in insule, doar o saptamana in Romania..."

Editor Web: Silviu Bunea Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2018, 17:07
video Foto(4)

Nick Radoi este un afacerist de succes.

Nick Radoi are 55 de ani si o avere estimata la 30 de milioane de dolari. Este plecat de 37 de ani in Statele Unite ale Americii si locuieste in Los Angeles langa Paris Hilton si Mike Tyson.

 A fost casatorit timp de 29 de ani si, dupa ce a divortat de Camelia in 2012, a avut mai multe relatii cu femei romance. S-a zvonit ca ar fi fost cuplat chiar si cu Anamaria Ferentz, Andreea Antonescu si Anda Adam, dar toate au negat ca intre ele si afacerist ar fi fost mai mult decat o amicitie.


 
"Ar fi greu sa ma mut in Romania. In fiecare an vin si, de data asta, am venit singur pentru ca in august sunt plecat toata luna in niste insule si stau doar o saptamana in Romania", a spus el imediat ce a ajuns in platoul WOWbiz.
 
Nick Radoi a facut o dezvaluire socanta despre afacerile lui din America. Romanul ajuns milionar peste ocean a spus ca s-a retras din afacerea lui, desi a muncit mult sa ajunga la succesul pe care il are acum.

 
"Sunteti primii care o sa auziti. M-am retras din afacerea mea cea mai mare. Cand am ajuns prima data aveam business-ul meu si de data asta am decis, nu sa ma pensionez, dar sa il las pe fratele meu sa preia conducerea. 14 ore pe zi imi lua business-ul, dar impins de unele lucruri care s-au intamplat... 


Un rau care a venit spre business-ul meu mi-a facut mult bine pentru ca ma simt mult mai relaxat.
Banii si toate lucrurile astea sunt bune pentru ca sunt necesare, dar e necesara si viata noastra si linistea pe care am primit-o, pentru ca s-a creat o conexiune intre copiii mei si fosta mea sotie. Chiar luna viitoare o sa fim plecati impreuna in insule. Imi dau timp mie, vizitez. Timpul asta nu l-am avut niciodata"

 

Afaceristul a mai spus ca are de gand sa scrie o carte in care sa isi povestasca viata si cum a ajuns sa aiba averea colosala de acum.

Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.