Rar vezi nunta atat de opulenta in Romania! Imagini in premiera de la nunta din Calarasi ce va fi difuzata sambata seara la "Se striga darul!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 iul 2018, 10:36
video Foto(7)

Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, gazdele emisiunii “Se striga darul”, merg la Calarasi, pentru a fi prezenti la nunta tinerilor Andreea si Florin, de etnie rroma.

“Este prima nunta in care sedinta foto a mirilor s-a desfasurat pe barca, pentru ca a fost o nunta opulenta. Mireasa avea o rochie foarte mare, frumoasa si foarte scumpa, si a trebuit sa o ajutam, timp de vreo 30 minute, ca sa urce pe barca. Sedinta foto a durat, parca, mai putin decat urcarea miresei pe barca!”, spune Mihai Mitoseru.

Se pare ca locul in care are loc nunta de sambata aceasta, la Calarasi, il inspira pe Mihai Mitoseru care se foloseste de toate tertipurile posibile pentru a castiga concursul in

fata colegei lui Dianna, pentru a aduna cat multa zestre pentru miri.
Dunarea, nu la fel de generoasa precum Marea Caraibelor, il transforma totusi pe Mihai Mitoseru in <pirat>, acesta devenind rapid, la vorba si la port, capitanul “CastigSperEu”, nume inspirat dupa cel al renumitului personaj Jack Sparrow, interpretat de faimosul Johnny Deep (Piratii din Caraibe – n.r.).

Dupa ce a tras o sperietura groaznica, vazandu-l pe Mihai transformat, Dianna si-a gasit puterea sa-l intrebe:

“Tu ai de gand sa mergi imbracat asa la nunta (rade)? Hai ca arati <bine>! Nu puteai sa iti iei si tu o sabie mai mare, daca tot vrei sa ma 'omori'? (…) Eu sunt comoara, uita-te bine la mine! O comoara nemaivazuta si nemaiintalnita, asa cum este si nunta de astazi!”.

Tinute de mii de Euro, preparate culinare dintre cele mai sofisticate, si cantareti vestiti, asta vom vedea sambata aceasta, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, cu Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru.

Nu ratati o editie spectaculoasa “Se striga darul” astazi, de la ora 20:00, cu Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru, la Kanal D.

 

Taguri: