Catalin Cazacu, dezvaluiri inedite despre nunta lui Vladimir Draghia! Iata ce a declarat faimosul din culisele evenimentului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2018, 09:49
video Foto(5)

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au casatorit pe plaja, in prezenta rudelor si celor mai apropiati prieteni, printre care s-au numarat si fosti colegi de la Exatlon.

A fost un weekend plin de emotii pentru Vladimir Draghia si iubita sa, Alice Cavaleru, care au devenit sot si sotie intr-un cadru parca desprins din filmele romantice.


Paparazzi "WOWbiz" i-au surprins pe cei doi miri in timp ce se pregateau de marele eveniment, care a avut loc pe plaja. Alice a purtat o rochie alba din voal, cu detalii din perle si o coronita de flori pe cap, asortate cu buchetul.
In vreme ce Vladimir a purtat o camasa alba, pantaloni bleu si incaltaminte sport casual. Pana sa inceapa ceremonia Alice si Vladmir au petrecut putin timp cu Zora, pe care au plimbat-o cu caruciorul. Dupa ceva timp a urmat ceremonia de pe plaja, iar mirii au fost vizibil emotionati. Acestia si-au soptit vorbe dulci la ureche si s-au sarutat tandru.


Pirostriile le-au fost puse in timp ce briza marii le mangaia fata, iar cateva minute mai tarziu, Vladimir si Alice formau spiritual familia Draghia.
Pentru ca erau departe de casa, Vladmir a trecut-o pe Alice pragul plajei lor si tot acolo a continuat si petrecerea, care a fost deschisa cu dansul mirilor.

La marele eveniment au participat si cativa dintre fostii concurenti de la Exatlon, care au ramas legat stranse prietenii cu Vladimir Draghia si au tinut sa ii fie alaturi in ziua speciala. Printre invitati s-au numarat Anca Surdu si iubitul ei, Giani Kirita, Catalin Cazacu, Diana Bulimar, dar si razboinicii Stefan Floroaica, Roxana Moise si Alex Nedelcu.

Fascinat de intreaga desfasurare a evenimentului, Catalin Cazacu a facut cateva declaratii inedite despre atmosfera care a cuprins toti invitatii la petrecerea organizata de cei doi miri.
"Vladmir este un personaj aparte si oamenii care il cunosc stiu lucrul asta despre el si nu-l vedeam niciodata facand o nunta cu furat de mireasa, cu sarmale si cu hore! Toata povestea cu slujba care s-a tinut la asfintit si timpul a tinut cu ei, pentru ca la un moment dat s-a inegrit cerul dar nu a picat strop de ploaie, a iesit si curcubeul din mare! M-am impresionat
ca m-a chemat pe mine si pe Giani la nunta! A fost o petrecere in familie! Pot sa zic asa pentru ca o parte dintre concurentii Exatlon am fost langa el! Cred ca e prima nunta la care am scos telefonul doar ca sa ma uit la ceas, atat ne-am distrat!
", a spus Catalin Cazacu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.