Guclu din serialul "Meryem", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana carismaticul Kenan Acar celei care i-a dat viata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 13:48
video Foto(8)

Kenan Acar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

S-a nascut in 1990 in Izmir. Desi in copilarie a jucat baschet de performanta si isi dorea sa continue in lumea sportului, destinul avea sa-i pregateasca mai tarziu, drumul spre actorie.


In anul 2008 a ales sa se inscrie la Universitatea Tehnica din Istanbul si in paralel a urmat si studii de acorie la Universitatea de Stat din New York.
Primul sau contact cu lumea cinematografiei din Turcia a fost in 2014, cand a primit rolul secundar Murat, in serialul "Yaman".
Desi a jucat un rol secundar, Kenan Acar a dovedit un talent actoricesc remarcabil si astfel, a fost selectat mai tarziu si in serialele "Cesur Yurek" si "Gamsiz Hayat".


Insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din serialul "Meryem", a intruchipat un personaj puternic, justitiar "Guclu", cu care s-a identificat perfect. In timpul filmarilor, tanarul a legat prietenii frumoase cu toti colegii sai, insa totodata si-a intalnit si marea dragoste.
Kenan s-a indragostit iremediabil de frumoasa actrita Serenay Aktas, cea care interpreteaza rolul comisarului Burcu.

Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Kenan Acar nu isi neglijeaza niciodata familia. Tanarul actor isi adora parintii si are o relatie speciala cu cei care i-au dat viata si l-au sprijinit de-a lungul timpului in tot ceea ce a realizat pe plan profesional.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.