Meryem si Savas, indragostiti nebuneste! Afla ce decizie neasteptata va lua tanara pentru a-l proteja pe barbatul iubit de furia procurorului Oktay, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2018, 13:59
video Foto(9)

Gulcu este devastat de vestea mortii mamei lui si vrea sa se razbune pe Mahmut, barbatul care a ucis-o pe cea mai iubita fiinta din viata lui.

In urma altercatiei cu Mahmut, Gulcu este arestat. Comisarul Burcu face eforturi pentru a-si elibera prietenul din inchisoare.

Meryem, Savas, Naz si Burcu sunt alaturi de Gulcu, in greaua incercare prin care trece si fac tot ce le sta in putinta pentru a-i alina, barbatului, suferinta. In aceasta “imprejurare” se intampla ceva neasteptat intre Meryem si Savas. Asa cum si-a dorit si raposata Gulumser, Meryem si Savas recunosc ca s-au indragostit, insa frumoasa fata, de teama ca barbatul iubit sa nu devina victima lui Oktay, ia o hotarare neasteptata.

Citeste si: Drama nestiuta a lui Furkan Andic, actorul care il interpreteaza pe razbunatorul Savas din „Meryem”

Derin, orbita de gelozie, atunci cand ii vede pe Meryem si Savas impreuna, il incita pe Oktay, in ceea ce-i priveste pe cei doi indragostiti.

Desi l-a iubit nebuneste si ar fi fost in stare sa-l urmeze pana la capatul Lumii pe Oktay, Beliz il ameninta cu moartea pe procuror, atunci cand acesta il ataca pe Berk.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.