Fratele Alinei de la "Razboinicii" vrea la Exatlon! "L-am pregatit cum s-a putut mai bine!" Cum arata Calin

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 iul 2018, 16:22

O parte dintre aspirantii la titlul de concurent in cel de-al doilea sezon Exatlon au trecut de cea de-a doua etapa de preselectie.

Misiunea echipei de productie nu a fost una usoara, avand in vedere numarul impresionant de oameni care s-au inscris online intr-o prima etapa, peste 12.000, dar si nivelul de pregatire fizica pe care acestia il au si dorinta sincera de a fi parte din competitia "Exatlon".

Printre norocosii care au sustinut interviul preliminar s-a numarat si Calin Pana, fratele Alinei Pana, una dintre cele mai puternice concurente din primul sezon al show-ului.

"Am venit cu fratele meu, cu Calin. Am emotii pentru el. Eu am insistat sa vina, l-am pregatit cum s-a putut mai bine. Psihic, evident! I-am spus cat a fost de greu, iar el nu a dat inapoi, vrea sa ajunga, sa duca numele nostru si mai sus”,   a marturisit Alina pentru WOWbiz, in timp ce Calin a spus ca "“Vreau acolo, am vazut-o pe Alina, vreau sa demonstrez ca pot si eu sa fac ceea ce a facut ea"

 

 

My brother!

A post shared by Alina Pana Official (@alinapana_official) on


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.