Oktay, in stare critica, la spital! Savas, ingrozit la gandul ca ar putea sa o piarda pe Meryem

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 aug 2018, 09:44
video Foto(4)

Yurdal afla unde se ascunde Berk, dupa ce tanarul i-a rapit fata, si merge sa se confrunte cu acesta. Ajuns la “ascunzatoarea” tanarului, Yurdal are parte de un soc.

Incidentul dintre Oktay, Savas si Meryem lasa urme adanci in urma. Oktay este internat la spital, in stare critica, iar Meryem este si ea internata de urgenta, dupa ce tanara a suferit un accident grav, in timp ce mergea sa se predea autoritatilor. Savas este ingrozit la gandul ca ar putea, din nou sa piarda fiinta iubita, de data aceasta, pe Meryem. 

Relatia dintre Guclu si comisarul Burcu este extrem de tensionata.

Dincolo de problemele cu care se confrunta, Guclu incearca sa afle de la femeia pe care o iubeste, comisarul Burcu, ce anume o impiedica sa fie impreuna cu el, desi amandoi se iubesc. Guclu este socat sa afle secretul teribil pe care-l ascunde frumoasa politista, dar si ce anume a facut-o pe aceasta sa nu mai creada in iubire. 

Cand nimeni nu mai credea ca Oktay va fi pedepsit pentru faptele sale, iata ca o veste nesteptata socheaza intreaga suflare.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.