HOROSCOP 4 august: doua zodii isi schimba radical destinul azi, le pune Dumnezeu mana in cap!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 aug 2018, 10:17

Horoscopul zilei de 4 august aduce schimbari radicale pentru doua zodii.

Viata lor va lua o turnura la 180 de grade iar de acum inainte multe dintre grijile si neajunsurile pe care le aveau vor disparea.

Iata cine sunt norocosii zilei:

HOROSCOP 4 august: Taur

Taurii primesc astazi o veste care le va schimba radical viata! Apare o mostenire de care nu stiau si care le aduce foarte multi bani, atat de multi incat isi vor putea satisface orice dorinta sau placere.

Trebuie sa fie foarte chibzuiti si sa nu se lase purtati de val. Mare grija la asa zisii prieteni, multi se vor invarti in jurul lor incercand sa primeasca o parte din mostenire drept cadou.

HOROSCOP 4 august: Rac

Stress-ul de pe plan profesional va disparea incepand de astazi! Racii isi rezolva problema carierei.

Fie primesc neoficial vestea unei promovari asteptate de mult timp, care le va aduce multi bani in plus, fie primesc vestea ca au trecut testele si vor fi angajati la o companie in care isi

doreau sa ajunga de ceva vreme.

Viitorul este stralucit in ambele cazuri iar grija partii materiale va disparea din peisaj. Mare atentie la volumul de munca depus: Racii nu trebuie sa isi neglijeze familia sau prietenii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.