Nella inca sufera dupa Ionut? Mesajul care o da de gol: ce a postat pe pagina ei de Facebook

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iul 2022, 12:51

Ruptura dintre Nella si Ionut a luat prin surprindere pe toata lumea!

Cei doi pareau foarte legati unul de celalalt iar Razboinicul nu ezita sa isi arate iubirea pentru sotia lui ori de cate ori avea ocazia.

Au trecut luni bune de la anuntul despartirii, insa se pare ca Nella nu a reusit inca sa treaca peste acest necaz.

Recent ea a postat o fotografie pe contul ei de Facebook cu un fragment sugestiv dintr-o carte pe care o citeste: Dama de trefla.

"Daca vrei sa te vindeci, sa-ti dai seama de ce ar trebui sa te ierti si sa renunti la regrete, atunci sa citesti si sa stii ca esti unul dintre acei oameni puternici care nu cauta calea usoara spre fericire.

"Atunci sa stii ca in viata lucrurile frumoase vin abia atunci cand ai destul curaj sa risti pentru ele, sa risti cu sufletul, sa-l dai si sa nu-l mai primesti inapoi, sa risti sa sufere, sa fie ranit, sa se urateasca...

"Toate acestea pentru a ajunge intr-un final sa fie mai bun si mai frumos. Menirea acestei carti este si cea de a te ajuta sa te vindeci. Sper ca iti va atinge sufletul...", este fragmentul postat de Nela.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.