Dezvaluiri soc in cazul mortii Madalinei Manole! Detaliile care au aparut acum schimba totul

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 21:55

In urma cu 8 ani Madalina Manole soca pe toata lumea.

Cantareata s-a sinucis in data de 14 iulie 2010 inghitind furadan, un pesticid extrem de toxic, care i-a pus capat zilelor.

La ani de zile de la aceasta tragedie inca mai ies la iveala aspecte socante, iar unele dintre ele pun serios la indoiala ipoteza sinuciderii.

Mihaela Brooks, un cunoscut profiler de origine romana din Canada si-a prezentat recent concluziile unei analize proprii pe care a facut-o asupra acestui caz.

"Un mesaj de adio a unei persoane, indiferent cand a fost scris – pentru ca un mesaj de adio se scrie cand exista ideatia de suicid – ii este caracteristic, ii este unic, are un proces cognitiv care nu are nici o caracteristica cu o alta persoana, mai ales cu o persoana care nu contempleaza suicidul, in cazul nostru Petru Mircea.

"Interesant e nu numai ca sunt aceleasi cuvinte folosite: „a trebui”, „a se opri” si „aici” dar toate sunt folosite si in aceeasi ordine. 

Sa nu uitam ca declaratia lui a fost data in luna iulie si el sustine ca a gasit acel mesaj in luna august. 

"Intrebarea este: cum de a stiut Petru Mircea ce o sa gaseasca si asta nu numai ca lexicon, cuvinte folosite, dar ne asigura in video ca aceasta se va dovedi ceva mai tarziu si s-a dovedit in luna august ca a gasit biletul (Petru Mircea: "Destinul ei, si asta se va vedea in timp, a fost exact destinul unui inger ratacit")", spune Mihaela Brooks.