Farsa de zile mari pentru Mihai Mitoseru! Colega de emisiune de la „Se striga darul!” i-a copt-o!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 aug 2018, 13:21

Aproape fiecare editie a emisiunii "Se striga darul" reprezinta pentru Mihai Mitoseru un prilej de a mai marca o premiera in viata sa.

In editia din aceasta seara, difuzata la ora 20:00, carismaticul prezentator a avut parte de doua surprize la nunta a doi tineri, Corneliu si Bianca, care sunt convinsi ca destinul ii vrea impreuna pentru totdeauna. Focoasa partenera de prezentare a lui Mihai Mitoseru, Dianna Rotaru, nu rateaza nici un moment pentru a-i face colegului ei o farsa.

"Dianna, in ciuda aparentelor, este malefica. Mi-a spus ca traditia locului este sa intru in sat calare si m-am conformat, desi a fost prima data cand m-am suit pe un cal si m-am speriat foarte rau.

Dar pentru binele tinerei familii am facut-o si pe asta. Ce credeti ca a facut Dianna? S-a urcat in masina si m-a lasat de izbeliste", povesteste cu umor Mihai Mitoseru.

Povestea mirilor este speciala, ei au fost foarte aproape sa se cunoasca la un moment dat in viata, cand erau in Spania. Dar soarta i-a adus impreuna in Romania, cinci ani mai tarziu. Si pentru ca povestea lor de iubire este una neobisnuita, Corneliu si Bianca au avut o cerere speciala: Dianna si Mihai sa inverseze rolurile.

"Mie mi s-a parut mai usor sa fiu in echipa miresei, pentru ca am constatat ca lumea e mai generoasa cand vine vorba de lada de zestre a acesteia. La mire e mai greu, trebuie sa muncesti mai mult. As mai vrea sa schimbam rolurile din cand in cand. Diannei i s-a parut ca are mai multa forta de partea mirelui si ca ma poate bate mai usor", subliniaza Mihai Mitoseru.

Care au fost surprizele pregatite de Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru, traditiile pe care le-au respectat nuntasii dar si cele mai amuzante momente veti vedea urmarind in aceasta seara o noua editie a emisiunii "Se striga darul!", la Kanal D incepand cu ora 20:00.