Paula din serialul portughez, "Aleasa Regelui", o actrita care adora provocarile profesionale si un fotomodel de succes! Iata cele mai sexy ipostaze in care a acceptat sa filmeze frumoasa Joana Ribeiro!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 21:40
video Foto(10)

Joana Ribeiro este una dintre actritele de succes ale momentului in Portugalia.

Joana Ribeiro, pe numele sau complet, Joana Isabel de Alvim Ribeiro s-a nascut in 1992, in Lisabona, capitala Portugaliei, intr-o familie de intelctuali, tatal de profesie inginer, iar mama, medic veterinar, care au indrumat-o catre o cariera in arhitectura, insa mai tarziu, tanara a realizat ca vocatia sa este de fapt actoria, la care visase inca din copilarie.

A inceput sa studieze Facultatea de Arhitectura, insa la scurta vreme s-a reorientat spre actorie.

Fara sa isi neglijeze studiile, Joana a devenit in paralel, un fotomodel de succes. Inca din timpul facultatii frumoasa tanara a participat la diverse castinguri de modeling pe care le-a castigat si care i-au adus treptat celebritatea.

In anul 2012 Joana Ribeiro a fost cooptata in primul sau proiect de anvergura, serialul "Dancin' Days", in 2013 a primit rolul principal feminin, Margarida, in serialul "Sol de Inverno", in 2015-2016 a jucat in serialul "Poderosas, iar in 2017 a primit cu bratele deschise, rolul

Madre Paula, in serialul "Aleasa Regelui", care a insemnat o mare provocare pentru cariera sa, dar care i-a adus un plus de notorietate pe plan international.

Anul acesta, frumoasa Joana Ribeiro a realizat un scurt spot publicitar de promovare a revistei GQ Portugalia, pe a carei coperta a fost prezenta in luna aprilie. Tanara actrita a acceptat sa filmeze in ipostaze sexy, care i-au pus in valoare silueta perfecta.

 

gqportugal #gqportugal

O postare distribuită de Joana Ribeiro (@__joanaribeiro__) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.