Alina de la EXATLON a ajuns la spital! Ce a patit Razboinica: "A fost decizia mea!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 aug 2018, 10:36

Alina Pana a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la EXATLON Romania.

Chiar daca nu a ajuns pana in faza finala Alina si-a atras multi fani de partea ei, care au apreciat spiritul de echipa dar si determinarea de care a dat dovada.

Alina de la EXATLON mai are un alt atu: fizicul fara cusur. Fosta Razboinica a recunoscut ca si-a facut implanturi de silicoane, iar in urma cu cateva zile ea a decis sa apeleze la o noua interventie estetica.

Alina si-a injectat Botox in jurul ochilor cel mai probabil pentru a acoperi cateva riduri. Alina a avut si un mesaj pentru cei pregatiti sa o critice:

"Poate unele persoane contesta faptul ca apelez la esteticieni. Insa, pe mine nu ma intereseaza daca as fi comentata pe aceasta tema, dimpotriva, este in regula, nu am de ce sa ma sfiez. Am sa imi fac interventii estetice ori de cate ori va fi nevoie! Asta sunt si nu imi este teama sa recunosc!

"Pe de alta parte, nu as recurge la proceduri ce necesita mai mult de cateva minute. Nici nu as avea nevoie de interventii mai complicate. A fost decizia mea sa imi fac aceasta injectie si nu trebuie sa ma judece nimeni, pentru ca fiecare are dreptul sa decida pentru corpul si viata lui", a spus Alina, potrivit wowbiz.ro.

 

Taguri: