Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025. Soarele aduce noi inceputuri: cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2018, 13:29

Se anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa).

Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. Cel mai important aspect mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani. Acesta anunţă reforme importante în toate planurile existenţiale.

Berbec- Se tranşează situaţii care stau în coadă de peşte, la limită. Mă refer la chestiuni de suflet, care ţin de viaţa personală.

Un plus de intuiţie şi creativitate. Relaţiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scăpaţi din ochi. Eclipsele predispun la accidente şi există risc crescut de pierderi de sarcină.

Taur- O perioadă cu decizii în carieră şi viaţa de familie. Axa de Destin din Leu şi Vărsător şi Eclipsa Totală de Lună  vă atenţionează asupra câştigurilor şi cheltuielior pe care le puteţi face în săptămâna care vine.
Fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi. Soarele din Leu şi Eclipsa de Lună din Vărsător vă vrea atenţi la tot şi la toate. Pentru unii se anunţă reîntregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.
Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.