HOROSCOP 9 august: 2 zodii au probleme uriase astazi la serviciu! Se instaleaza teama ca vor fi date afara

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 aug 2018, 10:42

HOROSCOP 9 august: ziua de astazi nu se anunta a fi tocmai placuta pentru doua zodii, care vor avea probleme foarte mari la locul de munca!

Iata cine sunt ghinionistii zilei:

HOROSCOP 9 august- Gemeni

Gemenii au parte de una dintre cele mai proaste zile din acest an la locul de munca. Din neatentie fac o gafa uriasa care va costa compania multi bani.

Sunt bagati in sedinte peste sedinte, insa din nefericire nimeni nu reuseste sa le gaseasca o scuza. Siguranta locului de munca devine o incertitudine, iar fiecare zi de acum incolo va fi din ce in ce mai stresanta.

HOROSCOP 9 august- Leu

Nici Leii nu au o zi prea buna la serviciu! Se anunta un plan masiv de restructurari si, din pacate, si ei sunt pe lista celor care ar putea fi concediati.

Urmeaza o saptamana extrem de tensionata. Pierderea locului de munca ar fi o lovitura extrem de dura, sunt multe rate de platit iar viitorul ar fi sumbru.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.