Ayca Aysin Turan, protagonista serialului "Meryem", cea mai frumoasa aniversare pe platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita de ziua sa de nastere si cum a reactionat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2018, 16:57
video Foto(6)

Ayca Aysin Turan este o actrita consacrata care a reusit inca de la debut sa cucereasca publicul.

Desi are doar 25 de ani, Ayca Aysin Turan s-a integrat perfect in marea echipa a serialului "Meryem" si a legat cele mai frumoase prietenii cu oamenii alaturi de care a muncit zi si noapte pe platourile de filmare.


Actorii din distributia serialului "Meryem" au alcatuit o adevarata familie dincolo de platourile de filmare. La inceputul anului 2017, actorii si-au insusit rapid rolurile primite, s-au integrat perfect in formatul productiei si au pornit impreuna la un drum frumos dar extrem de greu, presarat cu multe provocari.


Dincolo de ceea ce s-a vazut pe micile ecrane, intrigi, miciuni uluitoare, situatii periculoase, sau pline de romantism, actorii si echipa tehnica din serialul "Meryem" au format o adevarata familie. Regizorii, sunetistii, cameramanii, make-up artistii, toti cei care au lucrat la acest proiect au facut eforturi mari pentru ca serialul sa iasa ca la carte si astfel au reusit sa se cunoasca foarte bine si sa devina prieteni buni.


Pentru a intra cat mai bine in pielea personajelor, actorii au fost machiati si imbracati intr-un anumit fel. In plus, daca atunci cand se aflau in fata camerelor acestia isi luau in serios rolurile, in culise pareau mereu pusi pe glume.

Ayca Aysin Turan a fost cea mai indragita actrita, care s-a bucurat din plin de rasfatul primit din partea colegilor sai de platou.

Anul trecut, actrita a fost sarbatorita de colegii sai chiar la cabina de machiaj, acolo unde acestia au asaltat-o cu urari si un tort inedit. Reactia frumoasei actrite a fost savuroasa, deoarece a fost uluita de gestul colegilor sai.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.