IMAGINE de colectie cu Catalin Cazacu si fiul lui la mare! Vulturul de noapte ii dedica mult timp baietelului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 aug 2018, 14:09

Andrei este numele fiului lui Catalin Cazacu dupa care este de-a dreptul topit.

Desi nu ii place sa vorbeasca prea mult despre viata personala, Catalin Cazacu este innebunit dupa fiul lui, Andrei si incearca sa petreaca ca tmai mult timp alaturi de cel mic. Baietelul locuieste impreuna cu mama lui la Timisoara, insa asta nu il impiedica pe Vultur sa isi petreaca timp in compania lui, mai ales ca abia asteapta sa-i predea meseria si pasiunea pentru motoare.

Chiar cand baietelul era doar un bebelus, Catalin si-a pus in cap sa-l faca motociciclist:"I-am pus pe tavă bani, un microfon şi un motor.

Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă ar fi ales altceva. Să facă ce vrea el în viaţă, numai motociclist să fie. Deja i-am pregătit două motociclete junior pentur curse: la 3 şi la 5 ani minim le va putea folosi. Sunt pregătite şi abia aştept să crească să-l urc pe ele”, povestea Cătălin Cazacu, pentru 4tuning.ro, când fiul lui avea aproape un an.

Recent, Catalin Cazacu si-a urcat pe contul de Instagram o imagine cu fiul lui la mare, iar aprecierile fanilor au inceput sa curga imediat.

 

 

A post shared by Cazacu Catalin (@cazacu21) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.