HOROSCOP 13 august: doua zodii afla astazi o veste care le schimba radical viata! Cine plange si cine rade la finalul zilei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 aug 2018, 10:03

HOROSCOP 13 august: Horoscopul rezerva astazi schimbari radicale de destin pentru doua zodii.

Una dintre ele va fi lovita de o veste crunta, care o va darama psihic; cealalta va experimenta opusul, problemele si grijile ei vor fi rezolvate pentru totdeauna.

Iata cine sunt cei vizati:

HOROSCOP 13 august- Taur

Taurii afla astazi o veste nesperat de buna! Pot spune ca le pune Dumnezeu mana in cap: fie reusesc sa obtina o marire substantiala a salariului, fie vor afla ca urmeaza sa intre in posesia unei mosteniri uriase.

In ambele variante viata li se va schimba complet: orice grija materiala va disparea iar planurile de viitor deja existente se vor concretiza rapid.

HOROSCOP 13 august- Capricorn

Din nefericire Capricornii se afla astazi la polul opus: afla ca sunt dati afara de la serviciu fie in urma unor restructurari, fie din cauza greselilor pe care le-au comis in ultima perioada.

Vestea pica precum un trasnet pentru ei: au deja datorii multe sau rate de platit, iar viitorul nu suna deloc bine pentru ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.