Serhan Onat, de la adolescentul inocent din productia "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", la baiatul rau si razbunator din serialul "Meryem"! Iata cat de mult s-a transformat carismaticul actor si pasiuni inedite are dincolo de platourile de filmar

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 20:50
video Foto(11)

Tanarul Serhan Onat este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Serhan Onat s-a nascut in 1994, in Izmit, Turcia, intr-o familie simpla. Dupa absolvirea scolii primare si a liceului in orasul natal, Serhan a ajuns sa studieze Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Anadolu  in Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in 2016, devenind actor cu drepturi depline. In pararel cu facultatea, Serhan si-a urmat si marea sa pasiune, dansul si a facut cateva cursuri pentru a se specializa.

Talentul sau l-a recomnadat ulterior si pentru alte cateva roluri in seriale de succes precum: "Mayıs Kralicesi" (2015), "Bodrum Masali" (2016), si in 2017, a fost cooptat in distributia serialului "Meryem", in care a jucat rolul lui Berk, un tanar razbunator.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.