Oktay o rapeste pe Meryem! Afla cum va reactiona Savas si ce masuri extreme va lua pentru salvarea femeii iubite, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2018, 08:00
video Foto(10)

Meryem si Turan sunt atrasi in capcana lui Oktay, imprejurare in care tanara realizeaza ca procurorul traieste.

Yurdal este foarte surprins cand afla ca va mai avea un copil, dar Susan Sahika nu lasa dusmania deoparte, si ii promite afaceristului ca nu il va lasa sa traiasca atat cat sa isi vada bebelusul nascandu-se.

Intre Guclu si Kaan, cei doi barbati indragostiti de comisarul Burcu, ajung fata in fata si au o confruntare. Guclu este decis sa nu renunte la femeia iubita, iar Kaan nu se lasa mai prejos.

Burcu este bulversata de toate evenimentele din viata ei.  

Meryem si Turan sunt atrasi in capcana lui Oktay, imprejurare in care tanara realizeaza ca procurorul traieste. Turan ii promite lui Meryem ca o va proteja si de acum inainte insa lucrurile evolueaza altfel. Oktay o rapeste pe Meryem iar Savas este distrus. Oktay si Savas ajung fata in fata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.