Noul sezon “Te vreau langa mine” debuteaza la Kanal D luni, 20 august

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 aug 2018, 12:56

De luni pana sambata, de la ora 13:00, Andreea Mantea va prezenta show-ul care uneste suflete de aproape un deceniu.

Noul sezon al show-ului matrimonial “Te vreau langa mine”, prezentat de Andreea Mantea, incepe luni, 20 august, de la ora 13:00, la Kanal D. Ajunsa la aproape zece ani de la lansarea pe piata media din Romania, “Te vreau langa mine” este una dintre cele mai longevive emisiuni din grila de programe a postului Kanal D, reinventandu-se cu fiecare sezon si venind de fiecare data cu un aer fresh, cu decoruri spectaculoase si cu povesti  uimitoare ale celor care vin in platoul emisiunii pentru a-si gasi dragostea.

Andreea Mantea este pregatita pentru a le veni in sprijinul concurentilor de la “Te vreau langa mine”, indemnandu-i pe cei aflati in cautarea iubirii sa se inscrie in numar cat mai mare la casting. Vedeta a marturisit ca ii asteapta cu bratele deschise pe cei care sunt in cautarea jumatatii, afirmand in acelasi timp ca ii va ghida pe intreg parcursul lor in emisiune, in speranta ca va aduce fericire pe chipurile a cat mai multor oameni. 

“Abia astept sa inceapa noul sezon al show-ului <Te vreau langa mine>, mai ales ca am vazut o parte dintre concurentii care vor veni sa isi caute sufletul pereche. Vreau sa aveti incredere in mine ca va voi ghida pe tot parcursul povestii voastre de dragoste, asa ca nu va mai ramane decat sa aveti curajul de a face pasul sa ajungeti in show”, le-a transmis Andreea Mantea celor care vor sa vina in platoul “Te vreau langa mine”. 

Nu ratati noul sezon al emisiunii “Te vreau langa mine”, cu Andreea Mantea, de luni, 20 august, incepand cu ora 13:00, numai la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.