Ayca Aysin Turan, eroina serialului "Meryem" si Ozcan Deniz, relatie inedita discipol-mentor! Iata in ce productie de succes au jucat impreuna in urma cu cinci ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2018, 17:23
video Foto(17)

Ozcan Deniz a fost si va ramane mentorul de suflet al frumoasei si talentatei actrite Ayca Aysin Turan.

Adesea confundata cu Miranda Kerr, celebrul model Victoria's Secret, Ayca Aysin Turan este la cei 25 de ani ai sai una dintre tinerele actrite care se afla in atentia regizorilor din Turcia, cu o carte de vizita profesionala demna de invidiat, avand la activ deja un rol intr-un film artistic si patru seriale de succes.

Ayca Aysin Turan a devenit celebra datorita rolului interpretat impecabil in serialul de succes "Karagul", intre 2013-2016, unde a jucat alaturi de mari actori precum Ozcan Deniz, care incepand de atunci l-a considerat marele sau mentor.

In 2015 talentata actrita a jucat rolul protagonistei in filmul artistic scris si regizat de Ozcan Deniz, "Sevimli ve Tehlikeli", alaturi de actorul Sukru Ozyildiz.


Distributia in rolul principal din serialul "Meryem" i-a adus notorietate si interpretarea sa a primit numai aprecieri pozitive atat din partea publicului cat si a criticilor de specialitate. Actrita recunoaste ca se identifica cu personajul Meryem, ceea ce confera greutate interpretarii sale.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.