Nella, mesaj emotionant la aproape doua luni de la despartirea de Ionut de la EXATLON! A dat cartile pe fata: ce planuri are pentru viitor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 aug 2018, 13:41

Despartirea lui Ionut de la EXATLON de sotia lui, Nella, i-a luat prin surprindere pe toti, mai ales ca cei doi pareau a fi foarte legati unul de altul.

Ionut i-a dedicat fiecare victorie obtinuta pe circuitele competitiei si, de fiecare data cand castiga jocurile de comunicare, era foarte marcat atunci cand isi vedea sotia.

Acum, la ceva vreme dupa anuntul despartirii, se pare ca Nella s-a resemnat si a decis sa mearga mai departe.

Recent ea a postat un mesaj emotionant pe pagina ei de Facebook:

"Ce-mi doresc de la viata? Sa raman om.

Sa nu ma schimb,sa fiu un om modest oriunde as ajunge,sa ajut cat pot de mult si sa aduc fericirea in viata cuiva. Dincolo de mofturile de zi cu zi, dincolo de ceea ce pot avea si ceea ce nu-mi pot permite, am o singura certitudine: uneori suntem atat de nemultumiti, incat nu realizam cat suntem de norocosi.

"Sanatatea, oameni buni, este cea mai importanta. Dincolo de toate treburile superficiale, privind in jurul meu realizez ca deseori ma vait pentru nimicuri, pentru mofturi fara rost, in timp ce altii n-au din ce trai.

Deseori ne vaitam pentru chestii aberante, desi in lume sunt oameni care lupta pentru viata si o fac cu zambetul pe buze", a spus Nella.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.