HOROSCOP 16 august: Marte retrograd tulbura destinul a doua zodii! Cine sunt cei care vor avea astazi cea mai proasta zi din an

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 aug 2018, 10:54

Marte retrograd isi continua parcursul si aduce provocari nu tocmai usoare pentru multe zodii.

Doua dintre ele insa vor fi in mod special incercate si vor trece prin greutati foarte greu de suportat. Uite cine sunt ghinionistii zilei:

HOROSCOP 16 august: Gemeni

Gemenii au parte astazi de una dintre cele mai proaste zi din an. Necazurile incep de dimineata si se tin lant pana in punctul in care nativul este la un pas de a ceda psihic.

Seara reusesc sa se mai linisteasca insa intra intr-o depresie destul de puternica si nu reusesc sa inteleaga de ce tocmai lor li se intampla atatea lucruri rele.

HOROSCOP 16 august: Balanta

Echilibrul balantelor este serios zdruncinat de un eveniment nefericit de care au parte astazi. Fie primesc o veste extrem de proasta la locul de munca, fie se intampla ceva nedorit cu cineva apropiat.

In ambele situatii stabilitatea psihica a balantelor este serios pusa la incercare, iar daca nu ar fi familia nu ar putea trece peste acest impas.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.