Preziosa e studioul de videochat perfect pentru fete timide

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 aug 2018, 09:51

Esti timida? Inseamna ci ai mult bun simt. Iar asta e o calitate extraordinara pentru cine stie sa te respecte cu adevarat.

Asa suntem noi, femeile de la Preziosa. Conducem un studio de videochat din Iasi micut si simpatic, special facut pentru fetele timide, ca tine. Cunoastem ce inseamna respectul pentru persoanele de calitate, asa ca sigur de vei simti excelent la noi. 

Preziosa inseamna pretuirea feminitatii

Poate te intrebi de unde vine numele nostru- Preziosa.

Când am creat studioul de videochat, ne-am gândit sa-i dam un nume care sa exprime valorile noastre. Pentru ca suntem o echipa exclusiv feminina, am vrut sa transmitem pretuirea noastra pentru toate fetele care vor sa aiba o viata mai buna. Adica sa lucreze la un job serios, intr-un loc elegant, unde sa fie mereu relaxate. 

Deci Preziosa e studioul de videochat din Iasi unde primesti respect total.

Esti in centrul atentiei noastre si te ajutam cu orice pentru a reusi. Te intelegem când ai emotii, când increderea e mai scazuta. Noi suntem mereu prezente pentru a te incuraja, pentru a te ajuta cu sfaturi pentru a fi o invingatoare. Iar din experienta stim ca asta da rezultate intotdeauna. De fiecare data când oferim respect si profesionalism, lucrurile ies bine. Iar fetele timide devin campioane la incasari.

Lucreaza la cel mai discret studio de videochat din Iasi

Cum te ajutam sa-ti depasesti timiditatea? Foarte simplu: in primul rând, iti aratam cât de repede a crescut câstigul altor fete, care sunt la fel ca tine. Şi iti aratam si cum au facut asta: câteva lectii in plus de engleza, program full-time, sedinte foto mai dese. Iar asta e usor de facut, mai ales ca sedintele foto, pentru portofoliul tau online, sunt gratuite.

Pe urma, la Preziosa iti oferim cel mai bun training din videochat in Iasi. Noi ne ocupam si de Heylux si Lucky Studio, deci lucrezi cu colegele noastre de la training care sunt Nr. 1 in domeniul asta. Ele iti explica pas cu pas ce trebuie sa faci, cum sa capeti incredere in tine.

Cel mai importanta e insa confidentialitatea. Preziosa iubeste discretia in videochat. Şi cum suntem toate femei, stim cum sa tinem un secret.

Deci numai tu vei sti ca lucrezi ca model. In plus, am vrut sa facem un studio mic astfel incât sa te bucuri de intimitate. Deci vii la program, iti iei banii pe loc, dupa 8 ore, apoi iti vezi de viata ta privata. Fara intâlniri cu persoane cunoscute, fara discutii inutile. Asta-i tot. Acum vezi ce simplu? Daca vrei si tu sa ai cel mai bun job in videochat in Iasi, Preziosa e perfect pentru tine.
Da-ne un telefon si hai sa ne cunoastem!

Contact Preziosa

Tel: 0740.234.235

www.preziosa.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.