Povestea fabuloasa de dragoste a “Faimoasei” Lili Sandu! Vedeta sezonului al doilea se iubeste cu un barbat dorit de toate femeile

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 aug 2018, 11:46

“Faimoasa” celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, Lili Sandu traieste, de trei ani, o frumoasa poveste de dragoste cu un maechin celebru, dorit de toate femeile, Silviu Tolu.

Dragostea nu tine cont de varsta, iar Lili Sandu si Silviu Tolu s-au convins de acest lucru. Cei doi se sorb din priviri, desi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actrita a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model si cum initial a stat mult analizeze daca sa intre sau nu intr-o relatie amoroasa cu el.


Chiar daca se iubesc de ani buni deja, fluturasii din stomac nu au disparut nici acum pentru Lili Sandu, “Faimoasa” celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, sau pentru Silviu Tolu.

Cei doi sunt topiti unul dupa celalalt si nu se mai feresc sa o arate. "Ea a venit cu o prietena la Istanbul, iar eu munceam acolo, faceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Stiam vag despre ea si lucrul asta m-a ajutat foarte mult. Stiam ca fusese cantareata si actrita. Nu ne-am ascuns, ci am vrut sa fim discreti", a povestit, intr-o emisiune TV, Silviu.

 

“Faimoasa” celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, Lili Sandu a acceptat sa povesteasca insa mai multe despre relatia lor. 

"Eram spontani amandoi, era o energie foarte frumoasa. M-a carat dupa el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simtit diferenta de varsta. Cand altii au pus-o in prim plan, asta m-a facut sa fiu reticienta. Este o diferenta de 12 ani intre noi. Intuitia mea a fost sa-mi deschid inima si asta am facut si ii sfatuiesc pe toti sa faca asta, daca simt. Imediat dupa Istanbul, ne-am reintalnit, in Romania.
M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu stiu ce beam pe atunci. Apoi, au venit tot felul de vacante, si prietenia s-a transformat in dragoste", a spus si vedeta. Citeste continuarea pe!

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.