Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 20-26 august 2018. Ele sunt cele mai norocoase zodii! Vor primi tot ce isi doresc

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 aug 2018, 10:51

Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018 pentru zodia Berbec le recomanda nativilor sa evite, pe cat posibil, calatoriile in ziua de luni sau sa isi pregateasca fiecare detaliu cu grija daca trebuie sa plece, totusi, la drum.

Si o recomandare in plus: mare atentie la comunicarea cu persoanele care reprezinta autoritatile!

Zilele de marti si miercuri pot aduce oportunitati in plan profesional, dar, pentru ca Marte, planeta care ii patroneaza, este, inca, in miscare retrograda in sectorul Carierei din astrograma, ar fi bine ca Berbecii sa ia deciziile importante dupa data de 27 august. Atunci, Marte va reveni la mersul direct.

Saptamana poate fi una cu vesti, schimbari, oferte si idei de afaceri, mai ales ca joi, 23 august, Soarele va intra in zodia Fecioara si va dinamiza sectorul Profesiei si al

rutinei zilnice, dar si al sanatatii din astrograma Berbecilor.

Soarele aflat in zodia Fecioarei ii va ajuta pe Berbeci sa se afirme, iar in planul sanatatii, le va spori vitalitatea si, daca au nevoie, puterea de vindecare.

Astrele le sunt favorabile, dar e bine ca ei sa fie realisti si sa isi calculeze cu atentie fiecare pas.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.