HOROSCOP 22 august: cad bani din cer pentru doua zodii! Cine sunt cei care isi vor schimba radical viata astazi, toate problemele pe care le au se vor rezolva

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 aug 2018, 10:06

Horoscopul zilei de 22 august aduce vesti excelente pentru doua zodii!

Iata cine sunt cei care isi vor schimba radical viata astazi, norocul vine peste ei:

HOROSCOP 22 august- Berbec

Berbecii pun astazi capat problemelor financiare care ii chinuie de ceva vreme. Castiga un proces in urma caruia primesc ca despagubire o suma uriasa de bani!

Surplusul financiar consistent este binevenit: datoriile vor disparea in curand si isi vor putea satisface orice moft; vor ajunge in locuri in care nici nu visau si isi vor cumpara lucruri pe care si le doreau de multa vreme.

Mare atentie insa: Berbecii nu trebuie sa uite de unde au plecat!

HOROSCOP 22 august- Rac

Si Racii au astazi parte de o surpriza uriasa! De mai bine de jumatate de an muncesc extrem de mult si, din aceasta cauza, sunt extrem de obositi.

Tot efortul depus este insa rasplatit: desi nu se asteptau, primesc o marire consistenta de salariu, care le depaseste orice asteptare!

Ajung astfel sa castige regeste si sa isi permita aproape orice. Inca o dovada ca munca cinstita este intotdeauna rasplatita!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.