El este carismaticul actor care face furori in Turcia datorita asemanarii sale izbitoare cu celebrul George Clooney! Iata cine este cel care a cucerit publicul cu trupul lui de zeu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 19:30
video Foto(6)

Caner Cindoruk este unul dintre cei mai talentati si carismatici actori ai momentului in Turcia, asemanat frecvent cu celebrul George Clooney.

De curand, celebrul Caner Cindoruk i-a furat inima frumoasei si exoticei actrite, Selin Sekerci, protagonista serialului "Steaua sufletului". Cei doi frumosi indragostiti traiesc o poveste intensa de dragoste de aproape cnci luni si au renuntat de ceva vreme sa se mai ascunda adevarul.

Actrita Selin Sekerci a postat, de curand, pe contul ei de socializare o imagine cu iubitul ei despre care este convinsa ca seamana cu actorul american.

Aceasta a postat fotografia insotita de intrebarea: "Ce faceti, domnule George Clooney?"


La mai putin de o luna de la despartirea de iubitul ei Kaan Tasaner, Selin Sekerci s-a indragostit din nou, de unul dintre cei mai ravniti barbati din Turcia, nimeni altul decat Caner Cindoruk.


Frumoasa actrita a fost vazuta intr-un cartier exclusivist din Istanbul, tinandu-se de mana cu sarmantul actor, Caner Cindoruk.
Pe carismaticul actor publicul in cunoaste din serialul "Kosem" in care a dat viata personajului Silahtar Mustafa Pasa. (sursa: Instagram; ensonhaber.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.