Esma din serialul "Mireasa din Istanbul", surprinsa in cele mai nostime ipostaze, in spatele camerelor de filmat! Iata cum a reactionat celebra Ipek Bilgin, cand a observat ca este filmata de colegii sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2018, 17:33
video Foto(9)

Esma din serialul "Mireasa din Istanbul" a iesit din pielea personajului ei sobru, in timpul unei pauze dintre scenele filmate, surprinzandu-si colegii cu un gest uluitor.

Ipek Bilgin s-a nascut in 1954, in Istanbul. Dupa ce a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Ankara, aceasta a devenit actrita cu drepturi depline in 1976 si de atunci a jucat in numeroase piese de succes in cadrul Teatrul de Stat din Ankara. In paralel cu rolurile din piesele de teatru Ipek Bilgin a primit si multe oferte de nerefuzat in seriale de televiziune.

Prima sa experienta pe micile ecrane a fost un rol intr-un serial politist "Hirsiz Polis", in anul 2005, care i-a adus un succes rasunator.
Au urmat apoi si rolurile de exceptie din seriale precum: "Bicak Sirti", "Ezel", 20 Dakika", sau "Maral".
Anul trecut a fost cooptata si in distributia serialului "Mireasa din Istanbul" si a fost extrem de incantata sa joace alaturi de actori tineri si talentati si foarte apreciati atat de publicul turc cat si de peste hotare.

Desi a fost perceputa de public drept o femeie sobra, rece si exigenta, din cauza rolului Esma interpretat in serialul "Mireasa din Istanbul", Ipek Bilgin este in realitate o persoana plina de viata si spontana, care adora

sa zambeasca si sa socializeze cu toti colegii sai.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.