Carismaticul Kivanc Tatlitug (Kurt Seyit din serialul "In dragoste si in razboi"), unul dintre cei mai bine platiti actori ai momentului in Turcia! Iata ce suma impresionanta a primit acesta pentru cel mai recent rol jucat alaturi de frumoasa actrita Tuba

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2018, 17:19
video Foto(4)

Kivanc Tatlitug este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Dupa ce costurile serialelor au scazut anul acesta, toata lumea era curioasa daca actorii de top vor accepta reduceri ale tarifelor pentru fiecare episod.


Kivanc Tatlıtug a primit pentru serialul "Cesur ve Guzel" suma de 175.000 TL/episod si vara trecuta marturisea ca a decis sa continue colaborarea cu celebra casa de productie Ay Yapım.


La inceput, numele actorului a fost vehiculat pentru distributia adaptarii "Prison Break", dar s-a decis rescrierea scenariului.

In schimb, scenariul serialului "Carpısma/Coliziunea" ii place foarte mult. Se pare ca pentru acest rol, actorului i s-ar fi propus o altfel de colaborare. In locul tarifului foarte mare, i s-ar fi propus asocierea.
Serialul incepe cu coliziunea dintre patru masini. Tatlıtug va interpreta rolul comisarului Mahir, cel care va trai o mare trauma in urma acestei coliziuni.
Scenariul este semnat de Ali Aydın. (sursa: gecce.com;
viata cu aroma de cafea)