La cine sa apelezi cand ai nevoie de un serviciu de montare parbrize la domiciliu ?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2018, 09:56

Poate fi destul de greu pentru anumite persoane sa isi gaseasca timp pentru a se deplasa la un service, unde sa ii fie schimbat parbrizul deteriorat al masinii personale.

O firma de montaj parbrize la domiciliu iti rezolva cu siguranta problema acuta de care te lovesti, atunci cand nu ai timp de umblat din service in service iar autoturismul tau trebuie reparat cat mai repede. Tocmai de aceea nu este indicat sa lasi inlocuirea parbrizului vechi cu unul nou pe ultima suta de metri, aceasta fiind o operatiune pe care trebuie sa o faci inca de la primele semne de deteriorare a acestuia.

Poate fi destul de greu pentru anumite persoane sa isi gaseasca timp pentru a se deplasa la un service, unde sa ii fie schimbat parbrizul deteriorat al masinii personale. Intervin tot felul de piedici atunci cand persoana respectiva este foarte ocupata si tot amana aceasta operatiune din lipsa de timp. Ideea service-ului de montaj parbrize la domiciliu a fost una care a revolutionat acest domeniu, conducand , totodata, si la o crestere substantiala a numarului de clienti. Stiind ca acum este posibil ca parbrizul sa fie inlocuit foarte repde, chiar la domiciliul sau, clientul nu mai amana aceasta operatiue de de pe o zi pe alta.

Trebuie sa stiti ca un parbriz care este crăpat va poate face oricand surpriza sa se sparga total intr-un moment in care chiar nu va asteptati, poate chiar in timp ce va aflati in trafic. In cele mai multe cazuri, se intampla ca, initial, pe parbrizul masinii sa apara niste crapaturi mici, insignifiante, acestea fiind cauzate de impactul cu o piatra din asflat. De asemenea, parbrizul poate fi deteriorat si in parcarea unde este tinuta masina, ca urmare a impactului cu diferite obiecte sau cu crengi de copac care se pot rupe in timpul unor furtuni.

Stim ca multi soferi amana momentul in care vor sa schimbe vechiul parbriz, chiar daca acesta este crapat, insa un lucru atat se serios nu trebuie tratat cu lejeritate. Se pot intampla accidente grave in trafic din cauza unei negliente precum aceasta. Soferii trebuie sa constientizeze ca o masina care a suferit daune asupra integritatii ei este un pericol real pe drumurile publice.

Daca v-ati decis sa schimbati parbrizul crapat cu unul nou, este bine sa luati legatura cu parbrizeacasa.ro, o firma care te va scapa de drumurile inutile si, totodata, costisitoare. Aceasta firma monteaza orice tip de parbriz la domiciliul clientului, oferind, in acelasi timp, garantie pentru lucrarea efectuata. Acest serviciu de reparare parbrize la domiciliu este unul inovativ, aparand ca urmare a nevoilor clientilor. Din cauza timpului limitat pe care il au la dispozitie, tot mai multi oameni isi doresc sa rezolve lucrurile pe cat mai usor posibil. Stresul cotidian si alergatura continua aproape ca nu iti mai dau ragaz sa rezolvi si alte probleme stringente care te apasa.

Serviciul de montare parbrize la domiciliu a devenit destul de accesat de clienti, acestia fiind extrem de multumiti ca au aceasta posibilitate la indemana. Tot mai multi apeleaza astfel la serviciile unei firme care ofera asemenea servicii, fiind dispusi chiar sa plateasca o suma mai mare de bani numai sa le fie rezolvata problema.

Un sfat pentru cei care isi inlocuiesc prabrizul la domiciliu este acela ca trebuie sa evite sa plece cu masina la drum in aceeasi zi in care s-a facut lucrarea de schimbare a parbrizului. Daca, totusi, sunteti nevoit sa plecati la drum, cautati sa evitati denivelarile din asflat pentru ca parbrizul se poate deplasa de la locul sau iar chederele se pot misca din pozitia lor, existand chiar riscul sa se desprinda.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.