Alice, sotia lui Vladimir Draghia, criticata aspru in mediul online pentru felul cum arata:" Mi s-a spus ca sunt prea slaba sau prea alba..." Cum s-a fotografiat frumoasa partenera de viata a prezentatorului "FanArena" incat a nascut aceste controverse?

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 aug 2018, 13:47

Alice Cavaleru nu a facut niciodata un secret din faptul ca are un ritm si un stil de viata care ar putea fi pe alocuri criticat de unele persoane.

Sotia lui Vladimir Draghia chiar a tinut sa le raspunda celor care o critica ce o face sa aiba acest stil de viata si totodata condamna aceste etichete pe care multi le pun oamenilor care pur si simplu respecta niste standarde fanteziste si trecatoare:"Primesc des comentarii legate de felul în care arăt. Aş vrea să atrag atenţia că "Prea slabă" este echivalentul lui "Prea grasă". Este deplasat să comentezi aspectul fizic al altcuiva si să decizi tu dacă e prea lung, prea gras, prea slab, prea alb sau prea negru.

 

Da, mi s-a spus inclusiv că sunt prea albă. Cred că frumuseţea şi farmecul unui om ţin doar de felul în care se percepe el şi de personalitatea lui.

Ştiu, sună clişeistic, dar acesta este adevărul meu.

Într-o lume în care forma corpului trebuie să se încadreze într-un şablon ca să fie apreciat şi adorat, alege să te simţi bine în pielea ta şi nu lăsa pe nimeni să pună etichete pe corpul tău, pe viaţa ta, pe tine. Urmează-ţi drumul şi îndepărteaza-te de cei cu mintea îngusta."
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.