Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 2 - 8 septembrie, o zodie sufera peste puterile sale, iar altele vor avea lumea la picioare

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 sep 2018, 11:54

Berbec- Patronul vostru astral Marte isi reia mersul direct in Capricorn pe data de 1 septembrie si mai detensioneaza relatiile cu superiorii si sefii, iar pe data de 5 septembrie Saturn revine si el la sentimente mai bune.

Va fi ceva mai bine pentru cariera, sanatate si relatiile apropiate. Progresiile solare din Fecioara spun, inainte de toate, ca cel mai mult va veti ocupa de sanatate si de munca in echipa sau solo.

Taur- Un pic mai bine pentru domniile voastre in plan afectiv si sentimental, de vreme ce Soarele este in tranzit prin Zodia Fecioarei si doua planete importante revin la sentimente mai bune-Marte si Saturn in cealalta zodie de pamânt -Capricorn.

Cu data de 5 septembrie se mai reduc riscurile de accidente. Trigonul Luna-Soare e de bun augur pentru creativitate, intuitie si relatia cu Universul.

Gemeni- Universul vostru interior cere o relatie buna cu colegii de la locul de munca si cu familia. Pentru unii se pune problema unor reglari de conturi pe tema mostenirilor, caci Saturn si Marte isi reiau mersul direct in Capricorn la inceput de toamna.

Pentru altii vestea este buna, deoarece pot aparea ceva banuti in plus pentru cosul zilnic, asftfel incât sa va puteti umple camara sau hambarele…vietii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.