Cum au comentat Ionut si Anca, fostii Razboinici, infrangerea umilitoare cu 10-0 a echipei Romaniei in fata echipei SUA:"Ar trebui sa mearga sobolanii pe ei, luxul nu ii motiveaza! Nu stiu cati ar rezista..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 sep 2018, 17:20

Ionut si Anca, Razboinicii din primul sezon Exatlon au fost extrem de dezamagiti de scorul obtinut de actualii competitori din sezonul doi.

Ionut si Vladimir au povestit despre strategia pe care ei au avut-o in meciurile internationale si chiar au recunoscut ca lor nu li s-a intamplat vreodata sa fie batuti in acest hal:"Luam unul de la celalalt, asa ne crestea nivelul, a fos tmult prea devreme pentru ei, dar chiar si asa..Nu au disperarea, nu au nebunia, explozia de competitia.

Nebunia aia ti-o da foame, ti-o dau conditiile.

Eu au lux, nu o sa mai vezi niciodata disperarea aia in ochi, nu ii mai vezi ca o sa concureze cu nebunie pentru ca au minimum din ce au acasa, a adaugat si Draghia.

Conditiile nu sunt cam aceleasi la baraca, eu as vrea sa schimb Exatlonul de acum si as duce coechipierii sa traiasca cum am trait noi 5 luni de zile, sa treaca sobolanii peste ei, sa vedem care din ei ar mai indura ce am indurat noi...Nu

stiu cati din ei ar rezista. Sa lupte pentru mancare, sa indure, a spus si Ionut, extrem de dezamagit de imaginile vazute.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.