Fostii Razboinici, Ionut si Anca, revoltati de scorul Exatlon Romania - SUA:"Eu nu as fi dormit toata noaptea!" Ce reactie a avut tatal Faimosului Yamato Zaharia in fata imaginilor umilitoare pentru concurentii romani?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 sep 2018, 17:44

Tatal Faimosului Yamato Zaharia le ia apararea actualilor concurenti si spune motivele care ar fi condus la dezastrul din Arena.

"In mod sigur, nu stiu la Razboinici, dar stiu la Faimosi cand au aterizat, stiu cand au mers pe traseu, au avut 48 de ore, atat pana cand au inceput jocul. Noi am vazut ce e la televizor, noi nu stim ce a fost in tabara, la vila, nu stim cum au dormit, nu stim ce a fost in sufletul lor. Meciul a venit la doar doua zile dupa ce au ajuns.

Eu nu stiu cand a fost primul meci in primul sezon. Eu merg des la competitii in SUA si fusul orar iti cam face probleme. Eu stiu ca vor mai fi meciuri internationale si situatia va fi cu totul alta.

"Problema este felul cum au reactionat dupa ce au luat bataie. Din proprie experienta, am invatat ca la 10-0, singurul mecanism de aparare este sa razi. Nu prea ai ce sa mai zici, a spus Draghia.

"Este un scor dramatic, eu daca eram acolo, nu as fi putut dormi si scorul asta duce si la conditiile de acolo. Zambetul ala larg duce la conditiile foarte bune. Nu sunt suficient de motivati", a spus s Ionut Sugacevschi.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.