Burak Ozcivit si-a surprins fanii cu o decizie-soc! Iata in ce productie de mare amploare a acceptat sa joace celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2018, 13:10

Burak Ozcivit si-a uluit fanii cu decizia de a reveni pe micile ecrane intr-o productie istorica de exceptie.

Desi in ultima vreme a declarat ca isi doreste sa revina pe micile ecrane cu un rol intr-un serial de dragoste, celebrul actor Burak Ozcivit a spus "da" rolului principal din productia "Osman Gazi". Indragitul serial istoric “Dirilis Ertugrul” lasa locul serialului “Osman Gazi” (sau "Osman Bey"), reprezentand conform istoriei, o continuarea, deoarece personajul central "Osman Bey" va prelua conducerea statului dupa moartea tatalui sau, "Ertugrul Bey".


Pregatirile sunt in toi.
Platoul s-a construit, pe o suprafata foarte mare, in partea asiatica a Istanbulului. O echipa lucreaza la confectionarea costumelor.
S-a nascut in 1258 si a mostenit titlul de bei („guvernator”, in limba turca "bey") de la tatal sau, Ertugrul (Ertogrul) care la randul sau mostenise titlul de tatal sau (Suleyman Sah). Osman I a devenit in 1281 conducatorul statului Sogut. Infiintarea imperiului isi are originea in cucerirea tribului turc Eskenderum si in 1301–1303 a orasului Eskisehir (in turca: „orasul vechi”), desi Osman declarase independenta micului sau stat, Principatul Otoman, fata de statul selgiucid.
Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman. (sursa: hurriyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri: