Spune „Adio!” pantofilor incomozi! Tocuri de 10, fara durere!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 18:30

Ca sa parafrazam o vorba din batrani, vom zice ca „orice diva sufera la frumusete”. Teoria a fost valabila pana de curand, pentru ca Scholl a lansat pe piata un produs revolutionar care transforma ca prin minune orice pantof incomod intr-unul confortabil.

Te numeri printre femeile care sunt in stare de orice sacrificiu pentru un picior frumos? Ai rezistat cu stoicism de dimineata pana seara pe tocuri incomode de 10 cm numai de dragul unui mers sexy si al unui picior interminabil? Ti-ai oblojit adesea talpile seara dupa o zi intreaga de defilat in sandale superbe, dar chinuitoare?

Ei bine, cosmarul a luat sfarsit. Scholl are o solutie incredibila pentru orice tip de incaltaminte fie ca este vorba de balerini, pantofi de zi cu zi sau controversatul stiletto: noile branturile pentru femei.

Create special pentru pantofi de tip feminin, dintr-un gel MOALE si ELASTIC, acestea aduc un beneficiu de confort si suport in orice tip de pantof.

Dar vestile frumoase continua: branturile sunt foarte subtiri si discrete- fiind confectionate din gel transparent,  se aplica simplu, au un strat adeziv care permite o buna aderare la pantof si pe cat sunt de simplu de pus, pe atat de usoara este inlaturarea lor.

Unde mai pui ca nu lasa nicio urma in pantof. Ce mai?! Daca le ve incerca, cu siguranta vor deveni micul tau secret pentru o tinuta impecabila din cap pana in picioare.

Ilinca Vandici, una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din Romania, le-a testat si este incantata de rezultat. Si, credeti-ne, ea stie cel mai bine ce inseamna sa filmezi zi de zi cate 10 ore incaltata cu pantofi cu tocul inalt.

A suferit si ea, seara de seara, la fel ca toate femeile stilate, pana cand a descoperit noile branturi de la Scholl. Dupa ce le-a purtat o zi intreaga, Ilinca a decis: de acum inainte, nu se va mai desparti de ele! 

Iata de ce sunt ideale aceste branturi abia lansate pe piata:

1. Adori tocurile inalte? Ai nevoie de branţuri Scholl GelActiv pentru tocuri înalte

Un toc inalt, un picior frumos, visul oricarei femei, dar si al oricarui barbat. Cum poti transforma un sacrificiu intr-o placere? Simplu! Incearca branturile de la Scholl pentru pantofi cu toc inalt (peste 8 cm), care ofera o senzatie de confort si stabilitate! Chiar de la prima purtare, vei descoperi că sunt uşor de pus, uşor de scos şi nu alunecă în interiorul pantofilor, chiar şi după mai multe repoziţionări.

Branţurile Scholl GelActiv sunt subţiri, transparente şi extrem de confortabile. Nimeni nu le va observa şi, prin urmare, nimeni nu va intelege prin ce magie reusesti sa porti zilnic pantofi cu toc cu atata naturalete si lejeritate, pe parca ai fi desculta.

2. Preferi balerinii? Protejeaza-ti calcaiele cu branţurile Scholl GelActiv pentru pantofi fara toc

Crezi sau nu, exista si branturi pentru...

balerini, o inventie fabuloasa care asigura absorbtia socului sub calcaie. Degetele de la picioare nu vor mai fi inghesuite in pantofi, iar plimbarile vor fi o placere, indiferent de numarul de kilometri parcursi.

3. Esti adepta tocurilor decente? Atunci alegerea potrivita pentru tine sunt branţurile Scholl GelActiv pentru tocuri de zi cu zi

Nu vrei nici fara toc dar nici... prea cu toc? Inseamna ca alegerea ta sunt pantofii cu tocuri de pana la 8 cm. Specialistii Scholl au gasit o solutie ce confera comoditate si pentru acest tip de incaltaminte. Care e secretul branturilor pentru tocuri de zi cu zi? Va spunem noi: un gel moale şi un suport suplimentar pentru bolta plantară. Stratul de susţinere GelActiv asigură absorbţia şocurilor şi are efect de amortizare, atenuând durerea sau presiunea simţită de picior.

4. E cald afara, asa ca pantofii decupati sunt o alegere buna? Exista si pentru acestia branţuri speciale

Cine se gandea ca vor fi inventate branturile pentru pantofii decupati. Da, da, acei pantofi care iti agreseaza brutal degetele sau calcaiele. Ei bine, branţurile Scholl pentru pantofi decupati sunt concepute pentru a atenua disconfortul picioarelor. Iar marele atuu consta in faptul ca au o forma ergonomica si un design foarte subţire, deloc vizibil în pantofi, fiind conceputi dintr-un material transparent GelActiv.

Si uite asa, nu mai trebuie sa alegi intre practic si estetic. Balerini, stiletto sau pantofi decupati, cu noile branturi GelActiv de la Scholl fiecare pas va fi unul comfortabil si plin de incredere, pentru ca o femeie puternica stie ca in anumite situatii nu este loc de compromis.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.