Ce spun femeile din viata lui Adrian Blidaru despre eliminarea sportivului de la “Exatlon”? Iubita baschetbalistului si fosta lui sotie, declaratii in exclusivitate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 sep 2018, 15:52

Andreas Blidaru, fiul cel mare al baschetbalistului, si-ar fi dorit ca tatal sau sa ramana cat mai mult in competitie, mai ales ca el este cel care l-a incurajat sa participe.

"Am plans de fericire ca vine acasa, am fost foarte emotionata si abia astept sa il vad. M-am bucurat ca a luptat pana la capat", este prima reactie a Valentinei Dobrescu, iubita chipesului baschetbalist, Adrian Blidaru, cel care a pierdut  duelul decisiv pentru ramanerea in competitia "Exatlon", in fata lui Cristi Pulhac. „Ieri, din fata televizorului, a fost pentru prima oara cand l-am vazut plangand”, a mai spus iubita sportivului.

„Efectiv nu mai puteam fara el, nu mai puteam sa fac nimic, eu 3 zile nu am mancat cand am realizat unde e Adi si ca nu pot sa vorbesc cu el", a spus Valentina Dobrescu.
Andreas Blidaru, fiul cel mare al baschetbalistului, si-ar fi dorit ca tatal sau sa ramana cat mai mult in competitie, mai ales ca el este cel care l-a incurajat sa participe.
Maria Blidaru, prima sotie a baschetbalistului si mama lui Andreas, spune ca fiul ei a fost foarte trist.
"Lui Andreas nu i-a picat bine, nici mie nu mi-a picat bine. Adrian a pus exagerat de mult suflet in tot ce a facut acolo, nu i-a fost usor nici lui sa plece. Isi dorea foarte mult sa isi ajute echipa sa ajunga cat mai sus", povesteste Maria Blidaru. Aceasta a adaugat ca ii pare rau ca a renuntat Whats UP, moment care ar fi destramat echipa, „pentru ca au fost in inferioritate numerica".

"Ei se gandeau ca vor fi mult peste adversari, dar ce s-a intamplat acolo a fost exact contrariul, e clar ca Razboinicii sunt mult mai bine pregatiti", mentioneaza Maria Blidaru care crede ca probabil duelul ar fi avut un alt deznodamant daca Adrian ar fi luptat contra lui Mirel Dragan.
Mai mult, Maria Blidaru are doi favoriti la castigarea trofeului "Exatlon": Cristi Pulhac, despre care crede ca "este cel mai bun dintre baieti", si Cristina Nedelcu.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.