Cum prajiti ficatul, ca sa fie suculent, gustos si moale. Toate secretele de preparare de la marii bucatari

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2018, 10:04

Trebuie sa acordati o atentie deosebita la prajirea ficatului. Cu cat veti praji ficatul mai putin timp, cu atat mai gustos si moale va fi.

Gatiti ficatul timp de 2-3 minute si veti obtine o mancare delicioasa si aromata, care va fi pe placul tuturor. Folositi cateva ingrediente ieftine si preparati un pranz gustos si apetisant pentru toata familia!

Ingrediente: 500 g de ficat (de vita, porc sau pui), 1-2 cepe, 1 lingurita de sare, 5-6 linguri de faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Curatati ceapa si taiati-o rondele de grosime medie.

Desfaceti rondelele, asezati-le intr-o tigaie cu ulei si puneti tigaia la foc.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: