Horoscop 14 septembrie: Berbecii primesc bani, iar Pestii isi vor gasi marea dragoste

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 sep 2021, 11:45

Ziua de 14 septembrie va fi o zi agitata pentru majoritatea zodiilor

BERBEC

Se pare ca nu aveti chef de vorba cu nimeni si va lipseste inspiratia. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri, precum si calatoriile lungi. Puteti avea succes in a primi o suma neasteptata de bani.

TAUR

Aveti multe probleme de rezolvat, dar nu prea va simtiti in forma. Ar fi bine sa nu va asumati riscuri, pentru ca este putin probabil sa aveti succes.

GEMENI

Aflati de la o ruda indepartata o veste care va indispune si va da programul peste cap. Este posibil sa plecati intr-o calatorie lunga, neprevazuta.

RAC

Intentionati sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu uitati ca graba strica treaba! Nu sperati la castiguri usoare, pentru ca nu prea aveti sanse.

LEU

Problemele financiare va ingrijoreaza, pastrati-va cumpatul si tineti cont de sfaturile unei rude mai în varsta.

FECIOARA

Fiti mai atent la cheltuieli, ca sa nu aveţi discutii cu partenerul de viata. Cel mai bine ar fi să mergeti impreuna la cumparaturi. Fiti mai flexibil!

BALANTA

S-ar putea sa fiti nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reusiti sa va pastrati calmul, riscati sa nu va terminati treaba la serviciu si sa va certati cu colegii.

SCORPION

Dacă intentionati st faceti o investitie, nu va grabiti. Nu este o zi buna pentru afaceri, este indicat sa nu va asumati riscuri.

SAGETATOR

Se pare ca dimineata sunteti indispus si aveti tendinta de a exagera. Nu fiti incapatanat si evitati discutiile in contradictoriu. Nu va faceti griji din cauza banilor!

CAPRICORN

Un prieten va propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importanta, consultati-va cu partenerul de viata!

VARSATOR

Nu este momentul să cereti o marire de salariu, pentru ca azi nu aveti sanse sa va faceti inteles cum trebuie.

PESTI

S-ar putea sa primiti o veste buna de la o ruda din altă localitate.

Temperati-vă nervozitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.