Culita Sterp, terifiat dupa stirea ca a murit intr-un accident de masina

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 aug 2021, 07:30

Milioane de fani au intrat in panica dupa ce au citit o stire care i-a ingrozit.

Milioane de fani au intrat in panica dupa ce au citit o stire pe internet. ''Carmen de la Salciua si Culita Sterp au murit intr-un accident de masina'' a fost stirea care a bagat groaza in fani. 

Intr-o inteventie telefonica la un post de televiziune, Culita Sterp a zis ca a fost o zi oribila si ca telefonul i-a sunat incontinuu. Potrivit acestuia, masina din imaginile care circula pe internet este a lui, dar pozele sunt din anul 2012 in care a facut un accident de masina.

Accidentul a avut loc in timp ce el si sotia lui se intorceau de la mare si nu a fost nici pe departe atat de grav precum se crede. Masina ar fi fost lovita doar pe partea dreapta.

Socat de zvonurile de pe internet, Culita Sterp a spus ca a fost sunat de mama lui de aproape 50 de ori si ca totul e doar o gluma proasta facuta pentru accesari.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua sunt in plin divort. Acestia declara ca au ramas insa in relatii bune si ca nu exista nici regrete si nici dusmanie intre cei doi. 

Culita Sterp a mai zis insa, ca de acum inainte va fi mai atent la urmatoarea casnicie pentru a nu ajunge din nou la divort. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.