Carmen Serban, prima REACTIE dupa ce s-a zis ca A MURIT

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 16:00

Cantareata Carmen Serban este foc si para de suparare dupa ce s-a zvonit ca a murit

Stirea conform careia Carmen Serban a murit a ingrozit o lume intreaga. Cantreata este foc si para de suparare ca anumiti jurnalisti au lansat o stire ''falsa'' atat de urata. 

Indragita cantareata a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca a familia ei a primit numeroase mesaje de condoleante, iar mama ei a fost foarte aproape sa faca un infact la aflarea stirii false.

Mama a inceput sa planga, eu nu am nevoie sa-mi faca parintii infarct, pentru acesti jurnalisti, care se folosesc de nume de care oamenii sunt interesati.

Nu se fac glume de-astea, condoleante familiei!

Nu mi s-a întâmplat nimic, nu am facut niciun accident. Sunt un om iubit de Dumnezeu pentru ca ma rog'', a declarat Carmen Serban.

'' Oamenii sunt revoltati, pentru ca sunt batjocoriti, pentru ca se joaca atat cu imaginea mea, cat si cu sufletul unor oameni.

Eu am o legatura cu toti acesti oameni si nu ne putem bate joc de el.

Tata e mai slobod la gura si a zis si el de toate, s-a enervat, mama a inceput sa planga. Daca nu era fratele meu acasa, facea infarct de suparare. Sunt vie, mulţumesc lui Dumnezeu.

Mi-a parut rau de fanii mei, mi-au scris ca plang intruna ca unora nu le-a dat prin cap sa se uite la mine pe Facebook sa vada ca sunt ok.

Am distribuit imediat ca e vorba de o stire falsa'' a mai zis indragita cantareata