Transformarile uimitoare prin care trece corpul cand renunti la zahar

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 sep 2018, 14:01

Expertii trag un semnal de alarma cu privire la consumul excesiv de zahar.

Stim cu totii cat de nociv este consumul excesiv de zahar rafinat. Obezitatea, diabetul de tip II, problemele cardiace si chiar cancerul, toate aceste afectiuni cumplite sunt asociate cu alimentatia bogata in zaharuri. Si desi toata lumea este constienta de acest lucru, nimeni nu pare a fi dispus sa renunte  la dulciuri si sa adopte un stil de viata mai sanatos. 

Daca in mod normal corpului ii trebuie spatamani intregi pentru a-si reveni dupa diverse afectiuni provocate de excese, in cazul in care renuntam la zahar doar pentru cateva zile, organismul nostru este capabil sa se refaca in

totalitate si sa se detoxifice complet.

Astfel, potrivit celor mai recente studii, daca renuntam la zahar pentru 10 zile, corpul nostru va avea parte de o multime de beneficii. 

Fara zahar, activitatea sistemului digestiv revine la normal si organismul incepe sa digere alimentele mult mai bine, schimbarile de dispozitie dispar, calitatea somnului va creste considerail, va creste si nivelul de energie al intregului organism si presiunea arteriala revine la normal. 

Daca mergem si mai departe si excludem zaharul rafinat din aleimentatie pentru o perioada mai indelungata, atunci vom incepe sa pierdem treptat din greutate, calitatea pielii se va imbunatati si se vor simti modificari pozitive la nivelul sistemului hormonal si cerebral. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.