Ingrediente:
600 g piept de pui
150 g parmezan ras marunt
2 oua
100 g pesmet
sare si piper, rozmarin
putin patrunjel proaspat (optional)
Mod de preparare:
Pui in crusta de parmezan – reteta simpla, delicioasa, rapida si extrem de gustoasa!
O alternativa mai rapida si mai sanatoasa la clasicul snitel – mai ales daca decizi sa il faci la cuptor in loc sa prajesti in tigaie!
Taie felii subtiri pieptul de pui. Asezoneaza fiecare bucata cu sare si piper.
Pregateste 3 vase: in unul pune parmezanul ras, in unul ouale batute si in altul pesmetul.
Toaca patrunjelul si amesteca-l cu ouale batute, impreuna cu rozmarinul.
Incinge tigaia. Da, pe rand, fiecare bucata prin: a) parmezan (scutura excesul); b) ouale batute (lasa excesul sa se curga); c) pesmet.
Decat daca ai o tigaie mai mare) si lasa-le la prajit 4-5 minute. (Daca vezi ca se prajeste prea repede crusta, da focul mai mic).Intoarce pe partea cealalta, mai lasa 5 minute la prajit si scoate-le pe o farfurie.