Andreea Mantea, despre cea mai mare trauma! Uite ce a fost in stare sa faca vedeta ca sa nu se duca la dentist! "Eram tinuta cu forta pe scaun!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2018, 14:34

Andreea Mantea a vorbit despre cea mai mare trauma a ei. Uite care este.

Andreea Mantea este o femeie puternica si curajoasa, care a depasit orice obstacol din viata ei si si-a implinit visurile. Ei bine, desi este o luptatoare, protagonista noastra a avut o fobie, ani buni, pe care oricat s-a imbarbatat, nu a reusit sa o depaseasca.

 Este vorba despre o teama pe care multi dintre noi o au si anume oroarea de scaunul si de ustensilele medicului stomatolog.



Amfitrioana emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit, cu sinceritate, ca frica de dentist i se trage din copilarie si ca a preferat multi ani sa indure orice durere de masea, decat sa treaca pe la cabinetul stomatologic.
Andreea Mantea vorbeste despre cea mai mare trauma a ei. "A fost teribil pentru mine"

Ca prin minune insa, teama a disparut complet, dupa ce vedeta si-a luat inima in dinti si a trecut pragului unui medic stomatolog cunoscut.

Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.