Cum slabesti 6 kilograme in 6 saptamani, in cel mai sanatos si eficient mod

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 12:15
video Foto(5)

Lupta cu kilogramele in plus poate deveni, de cele mai multe ori, o adevarata corvoada.

Dietele urmate fara sprijinul specialistului si lipsa activitatii fizice nu dau rezultatele dorite si, cu siguranta, daca s-ar vedea rezultate, acestea nu ar fi durabile. 

Poate si tu, la un moment dat, ai incercat o dieta de care ai auzit ca a dat rezultate pentru cineva apropiat tie, ori ai inceput sa mergi la sala, atunci cand timpul ti-a permis. Poate ai vazut ceva rezultate la inceput, insa apoi ai constatat cu stupoare ca ai pus la loc kilogramele pierdute, sau chiar mai multe.

In plus, nici nu ai mai fost atat de constant in a merge la sala si, desi ti-ai facut abonament, ai renuntat pe parcurs la a mai face miscare.

Cu aceste probleme se confrunta foarte multi oameni. 4 din 5 persoane isi fac abonament pe un an la sala si, conform statisticilor, merg doar de cateva ori. Ca sa fie mai motivate, ar trebui sa mai plateasca in plus si cateva sute de euro lunar pentru a avea un antrenor personal care sa ii ghideze si sa ii determine sa vina la ore.

Tipul clasic de sala de fitness pare sa nu mai fie eficient si, tocmai din acest motiv, a fost nevoie sa se inventeze un alt concept, care sa aiba rezultate garantate, sa fie distractiv, sa nu fie foarte costisitor, si care sa nu iti ia nici mult timp saptamanal.  

Romanca Irina Alionte a inventat acest concept: Bodyshape Transformation Center imbina antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentati, cu plan nutritional si, in mod cu totul nou, cu ore de coaching pentru a capata motivatie

si chiar a scapa de dependenta de dulciuri sau carbohidrati.  

Prin imbinarea acestor trei piloni importanti se obtin astfel rezultate sigure, in termen scurt. 

La Bodyshape Transformation Center (Str. Nicolae Caramfil 71-73, Bucuresti) mii de bucuresteni au dat jos, de la sosirea conceptului in Romania, peste 3000 de kilograme si 20.000 de centimetri din talie.

6 week challenge. 6 kilograme jos in 6 saptamani.

Programul cel mai apreciat de la Bodyshape Transformation Center este 6 week challenge. Poti da jos 6 kilograme in doar sase saptamani, fara a te infometa si doar cu 3 antrenamente pe saptamana a cate 45 de minute fiecare. 

Vei slabi, iti vei tonifia corpul si te vei bucura de mai multa energie, vitalitate si incredere in tine.

“Primul pas pe care il vom face este sa iti oferim un plan alimentar gustos si usor de tinut, care sa te ajute sa arzi grasimea din zonele incapatanate precum fese, coapse, abdomen.

Vei avea acces la o multitudine de retete sanatoase si delicioase, astfel incat sa nu ramai niciodata in pana de idei si sa stii ce sa gatesti. Nu va fi nevoie sa te infometezi sau sa numeri calorii, vor fi doar alegeri sanatoase foarte usor de urmat.

In cadrul programului 6 Week Challenge vei beneficia si de acces la un seminar de nutritie unde vei afla cum sa-ti concepi o masa ideala, cum sa combini alimentele si cum sa le pregatesti pentru maxim de rezultate – fara a fi nevoie sa urmezi o dieta stricta.

Al doilea pilon esential al programului consta in accesul la antrenamentele de grup, care te vor energiza si iti vor da boost-ul de care metabolismul tau are nevoie. De 3 ori pe saptamana, vei veni la centrul nostru din Aviatiei si vei face miscare intr-o atmosfera plina de distractie si energie pozitiva, astfel incat sa te reindragostesti de miscare – chiar daca nu ai mai facut sport de mult timp.

Antrenamentele de la Bodyshape sunt personalizate si in permanenta sunt multipli antrenori la fiecare grupa, care sa te ghideze si sa te sprijine daca este prea greu sau prea usor pentru tine. Programul e ideal chiar si pentru incepatori, intrucat exercisiile se adapteaza in functie de conditia fizica a fiecarui participant.

Aceste antrenamente de grup sunt cea mai eficienta cale pentru a-ti transforma corpul, iar studiile arata ca ard de 9 ori mai multa grasime decat orice alt antrenament obisnuit.

Al treilea pilon pentru o transformare de succes consta in coaching-ul pe partea de motivatie si mindset. Este in zadar sa ai cel mai bun plan de nutritie si antrenamente daca nu ai si sprijinul sa il duci la final si sa-l implementezi cu succes.

Vei gasi toata responsabilizarea de care ai nevoie. Te cantarim, masuram si iti monitorizam progresul – astfel incat sa stim in permanenta unde te afli.

In plus, ai acces si la un seminar despre mancatul emotional astfel incat sa scapi de pofta psihologica de dulce si de rontaitul dintre mese.

Primesti, de asemenea, acces la un grup de sprijin pe Facebook unde vei putea sa adresezi orice fel de intrebari comunitatii de Bodyshapers, puteti impartasi retete si puteti sa va lansati diverse provocari pentru a va responsabiliza reciproc”, explica Irina Alionte.

Ce include 6-week challenge: 

• 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/saptamana)

• Plan alimentar gustos si usor de tinut

• Seminar de nutritie 

• Seminar de mancat emotional

• Acces la grupul privat de sustinere 

• Acces la idei de retete sanatoase 

• 2 evaluari ale compozitiei corporale 

• Iesiri si petreceri in comunitatea Bodyshaperilor

Dupa ce aplici online pe www.bodyshapetransformation.com si esti acceptat in Programul de Transformare 6 Week Challenge, atunci iti poti rezerva locul cu doar 250 euro (o fractiune din pretul unui antrenor personal si a unui abonament clasic la sala).

In plus, atunci cand finalizezi programul cu succes, slabind cele 6 kilograme, vei primi inca 6 saptamani CADOU, prin urmare, 12 saptamani la Bodyshape in aceasta suma de bani. 

Este programul pe care l-au urmat mii de bucuresteni, inclusiv oameni care au munca de birou zi de zi, de dimineata pana seara, dar care au reusit sa isi rezerve cate o ora, de trei ori pe saptamana, pentru a veni la Bodyshape si a ajunge la astfel de rezultate uimitoare. 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.