EXATLON. Mirel Dragan si Iulian Pitea, conflict deschis sub ochii tuturor! Ce s-a intamplat, de fapt?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2018, 16:04
video Foto(4)

Faimosii si-au dat frau liber bucuriei dupa ce, pentru prima data de cand a inceput cel de-al doilea sezon „Exatlon”, castiga meciul de eliminare.

A fost randul Razboinicilor sa-si ia ramas bun de la un coechipier, Calin Novacescu, dupa un meci foarte strans, care nu a fost lipsit de tensiune, nervi si momente conflictuale intre cele doua tabere.
Mirel Dragan, campionul la Kempo, l-a amenintat pe tanarul Iulian Pitea, atragand oprobiul intregii echipe a Razboinicilor. Dupa o cursa demonica impotriva lui Calin Novacescu in cea de-a doua runda si acumularea unui punct care a dus decalajul la 9-6 in favoarea echipei sale, Mirel Dragan s-a descatusat pur si simplu, ceea ce a atras comentarii din partea tanarului razboinic Pitea.

Putin a lipsit pana la o incaierare, Mirel fiind cel care a decis sa treaca cu vederea provocarea razboinicului Pitea, nu inainte de a-i spune cateva cuvinte dure la ureche, cuvinte ce au fost apoi impartasite coechipierilor de catre tanarul campion la schi.

Mai mult, Ana Otvos a tinut sa sublinieze "Eu, personal, sunt mandra de tine! Atata poti, atata faci!". Cristi Pulhac a incercat sa aplaneze conflictul intre cele doua tabere si sa diminueze tensiunea, insa fara mare succes.
"Imi cer scuze eu!" le-a spus jucatorul de fotbal, dar raspunsul razboinicilor a fost foarte ferm: "N-ai de ce sa ceri tu scuze, nu e prima oara cand o face, e a doua oara!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.