S-a facut anuntul: Ce se intampla cu cei care au datorii la stat! Mare atentie, termenul limita e de 15 noiembrie

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 sep 2018, 11:49

Romanii vor fi obligati sa isi achite toate datoriile acumulate la stat in ultimii 5 ani.

Declaratia a fost facuta de Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care a precizat ca fiscul va trimite toate deciziile de impunere pana in data de 15 noiembrie.

Pentru a stimula plata datoriilor la timp, oficialul a subliniat ca cei care isi vor plati datoriile pana la finalul lunii decembrie vor beneficia de un discount substantial, de minimum 10%.

"Octombrie este termenul pana la care colegii mei vor centraliza toate informatiile.

Vom pune martie 2019 termenul de plata, ca si cei care sunt pe anul asta cu veniturile estimate pe 2018. Dar daca respectivii contribuabili platesc pana la final de decembrie, atunci vom propune un discount zic eu substantial, nu 5%, minim 10%, categoric.

"Pentru ca acolo statul nu a avut acel rol activ, el nu a informat contribuabilul cand trebuia sa il informeze. Si acum daca tot vii cu o astfel de centralizare, ca sa ai un moment T0, trebuie sa vii si cu un stimul consistent, pentru ca oamenii sa isi plateasca.

Daca nu, platesc in 2019, in martie", a declarat Eugen Teodorovici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.